ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς μετά από έξι χρόνια και 12 Grand Slam

Serbia's Novak Djokovic celebrates with Goran Ivanisevic, right, and his support team after defeating Russia's Daniil Medvedev in the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 21, 2021.(AP Photo/Andy Brownbill)
Serbia's Novak Djokovic celebrates with Goran Ivanisevic, right, and his support team after defeating Russia's Daniil Medvedev in the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Feb. 21, 2021.(AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO / ANDY BROWNBILL

Νόβακ Τζόκοβιτς και Γκόραν Ιβανίσεβιτς εδώ και λίγες μέρες βαδίζουν σε χωριστούς δρόμους, με τον Κροάτη προπονητή να είναι στο επιτελείο του Σέρβου κορυφαίου τενίστα από το 2018 έχοντας κερδίσει μαζί τα 12 από τα συνολικά 24 Grand Slam που έχει κερδίσει στην καριέρα του ο "Νόλε".

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην επαγγελματική σχέση ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο "Νόλε" μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram.

Στο εν λόγω ποστάρισμα ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας τονίζει ότι εδώ και λίγες ημέρες ακολουθούν χωριστούς δρόμους με τον επί έξι χρόνια προπονητή του, καταφέρνοντας σε αυτό το διάστημα να πανηγυρίσουν τα 12 από τα συνολικά 24 Grand Slam που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

"Θυμάμαι καθαρά τη στιγμή που κάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν πίσω στο 2018, και η Marian και εγώ θέλαμε να καινοτομήσουμε και να φέρουμε λίγη μαγεία στο σερβίς στο δίδυμό μας. Στην πραγματικότητα, δεν φέραμε μόνο σερβίς, αλλά και πολύ γέλιο, διασκέδαση, νούμερο 1 κατατάξεις στο τέλος του έτους, επιτεύγματα που έσπασαν ρεκόρ και 12 ακόμα Grand Slam (και μερικούς τελικούς) από τότε.

Ο Γκόραν και εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από λίγες ημέρες. Η χημεία μας στο γήπεδο είχε τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα ακλόνητη. Στην πραγματικότητα, είμαι περήφανος να πω (δεν είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι) ότι εκτός από το να κερδίζουμε μαζί τουρνουά, είχαμε και μια παράλληλη μάχη στο Παρτσίσι που συνεχιζόταν... για πολλά χρόνια. Και - αυτό το τουρνουά δεν σταμάτησε ποτέ για εμάς. Šefinjo, ευχαριστώ για όλα φίλε μου. Σε αγαπώ πολύ", αναφέρει στο μήνυμά του ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από το κακό ξεκίνημα του Σέρβου στη σεζόν, καθώς έχει αποκλειστεί στα ημιτελικά του Australian Open και προσφάτως στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ