ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "50-50 η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του Wimbledon © 2021 JOE TOTH/ AP PHOTO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής του Wimbledon ωστόσο η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν είναι ακόμα δεδομένη.

Σαν κεραυνό εν αιθρία έριξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τη δήλωσή του αμέσως μετά την κατάκτηση του φετινού Wimbledon, όσον αφορά την συμμετοχή του, ή όχι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Σέρβος κράτησε αποστάσεις και επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 50-50, αν θα διεκδικήσει ή όχι, το χρυσό μετάλλιο στην Ιαπωνία.

Εξαιτίας των περιορισμών λόγω κορονοϊού, ο Νο1 τενίστας του κόσμου, σκέφτεται να απουσιάσει από την αρχαιότερη αθλητική διοργάνωση και φυσικά να αποχαιρετήσει το όνειρο του Calendar Year Golden Slam.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο νέο η απουσία φιλάθλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το έμαθα χθες ή προχθές και πραγματικά απογοητεύτηκα.

Επίσης, μαθαίνω ότι θα υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί στο Ολυμπιακό χωριό, προκειμένου να αποφευχθούν κρούσματα κορονοϊού. Είναι πιθανό, να μην μπορείς να δεις άλλους αθλητές να αγωνίζονται.

Δεν μπορώ να έχω μαζί μου, ούτε πλέκτη ρακετών. Ο πλέκτης είναι πολύ σημαντικός για εμένα, σε όποιο τουρνουά κι αν αγωνίζομαι. Με περιορίζουν να πάρω μαζί μου λίγους ανθρώπους από την ομάδα μου.

Θα σκεφτώ αν αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο αρχικό πλάνο μου, έλεγα πως θα πάω στο Τόκιο, όμως αυτή τη στιγμή είμαι λίγο μπερδεμένος. Είμαι στο 50-50 αυτή τη στιγμή, εξαιτίας όσων έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες".

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ