ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: "Λατρεύω να παίζω με κόσμο, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει μετά τη νίκη του επί του Ισπανού Πάμπλο Καρένο Μπούστα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros (6 Ιουνίου 2021)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει μετά τη νίκη του επί του Ισπανού Πάμπλο Καρένο Μπούστα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros (6 Ιουνίου 2021) @ 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε κόντρα στον Καρένιο Μπούστα, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, όπως άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Καρένιο Μπούστα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του έδειξε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που έπαιξε λέγοντας πως το παιχνίδι του έφτασε σε σημείο να είναι κοντά στο εξαιρετικό ενώ τόνισε πως η νίκη επί του Ίσνερ του έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα είπε στις δηλώσεις του μέσα από το γήπεδο.

Για το γεγονός ότι έπαιζε μπροστά σε κόσμο μετά από καιρό:

"Λατρεύω να παίζω με κόσμο. Πραγματικά μετά την περιπέτεια με την πανδημία βγήκαμε να παίξουμε με κόσμο, εδώ στο Παρίσι έχουμε τους ανθρώπους που βλέπουν τένις και αυτό μας κάνει να το απολαμβάνουμε, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα".

Για τον τρόπο που έπαιξε:

"Δούλεψα πολύ καλά, αισθάνθηκα άνετα, με αυτοπεποίθηση μέσα στο κορτ, κάποια ντροπ σοπ δεν μου βγήκαν και αισθάνομαι ότι θέλω το δικό σου άγγιγμα. Το σερβίς μου λειτούργησε καλά. Με τον Πάμπλο έχουμε παίξει σε κάποιες περιπτώσεις και πραγματικά μου έβγαλε τον καλύτερο μου εαυτό πραγματικά συμβαίνει με αυτόν τον αντίπαλο".

Για την τακτική και πόσο διαφορετικό ήταν το παιχνίδι σε σχέση με τον Ίσνερ και πόσο τον βοηθάει η ομάδα του

"Συμβαίνει τυχαία (σ.σ. γέλια). Έχω μια πολύ καλή ομάδα που μου παρέχει όλες τις υπηρεσίες. Πολλές φορές μου έχουν δώσει τις κατάλληλες συμβουλές είμαι ευγνώμων που είναι εδώ και έχω τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλευρό μου".

Και έκλεισε λέγοντας στα γαλλικά:

"Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θα τα πούμε ξανά".

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ