WIMBLEDON

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Πέμπτης ο αγώνας του με τον Τόμπσον

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Switzerland's Alexander Ritschard during their singles tennis match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Alastair Grant)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Switzerland's Alexander Ritschard during their singles tennis match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Πέμπτης (30/06) για το Wimbledon με την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Τζόρνταν Τόμπσον να αναμένεται να αρχίσει στις 15.00.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Πέμπτης (30/06) για το Wimbledon. Ανάμεσα στους αγώνες που θα διεξαχθούν είναι και εκείνος του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Τζόρνταν Τόμπσον (15.00, Novasports2).

Για πρώτη φορά από το 2018 ο ξεπέρασε τον πρώτο γύρο στο ιστορικό τουρνουά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ίδρωσε αλλά επικράτησε 3-1 σετ του Αλεξάντερ Ρίτσαρντ.

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Τζόρνταν Τόμπσον. Ο 28χρονος (Νο78) επικράτησε 3-0 σετ του Καρμπάλες Μπαένια.

Ο Τσιτσιπάς τεθεί αντιμέτωπος άλλη μία φορά με τον Τόμπσον και έχει επικρατήσει. Βέβαια, ο αγώνας τους είχε γίνει σε σκληρή επιφάνεια και όχι στο γρασίδι.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ