AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: Το χρηματικό έπαθλο που έχει εξασφαλίσει από το Australian Open και τα δεδομένα για την παγκόσμια κατάταξη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2023 MARK BAKER/AP IMAGES

Η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Australian Open του εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό, ενώ τα δεδομένα για τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη είναι ακόμα ρευστά.

Στα προημιτελικά του Australian Open βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έχει ένα δρόμο βατό για να φτάσει μέχρι και το τέλος της διαδρομής.

Ήδη, το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό το οποίο μπορεί να αυξηθεί σημαντικά. Ο Στεφ θα λάβει δεδομένα τουλάχιστον 344.939 ευρώ και εάν πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά το ποσό αυτό θα ανέβει στα 574.639 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ό,τι αφορά τα πράγματα στην παγκόσμια κατάταξη είναι ακόμα λίγο ρευστά. Δεδομένα ο Τσιτσιπάς θα μείνει μέσα στο Top 5, ωστόσο μπορεί να βρεθεί από το 1 μέχρι το 5.

Στην κορυφή θα ανέβει εάν το κατακτήσει, ενώ η παρουσία του στον τελικό θα του εξασφαλίσει το Νο2 εάν απέναντί του δεν είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πάντως, τον αρχικό του στόχο είναι κοντά στο να τον πετύχει και δεν ήταν άλλος από το επαναλάβει τουλάχιστον την περσινή του πορεία μέχρι τα ημιτελικά. Κάτι από το οποίο είναι μια νίκη μακριά.

Μια πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε μετά τα προημιτελικά όπου και θα αναλύσουμε όλα τα πιθανά σενάρια.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ