ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Τα δεδομένα στην Παγκόσμια κατάταξη μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros

Greece's Stefanos Tsitsipa reacts against Alexander Zverev of Germany during a men's semifinal at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, May 7, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Greece's Stefanos Tsitsipa reacts against Alexander Zverev of Germany during a men's semifinal at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, May 7, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά από το Roland Garros σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί εκτός πρώτης τετράδας στην Παγκόσμια κατάταξη.

Στον τέταρτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros αφού ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον εξαιρετικό Ρούνε.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να επηρεάσει και τη θέση του 23χρονου Έλληνα τενίστα στην Παγκόσμια κατάταξη μετά την ολοκλήρωση του γαλλικού όπεν.

Ο Στεφ θα περιμένει από εδώ και πέρα να δει τι θα κάνουν ο Ραφαέλ Ναδάλ με τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ράφα εάν επικρατήσει απέναντι στον Τζόκοβιτς το βράδυ της Τρίτης (31/05) θα προσπεράσει τον Στεφ και θα ανέβει εκείνος στην τέταρτη θέση.

Υπάρχει και άλλο σενάριο που φέρνει τον 23χρονο Έλληνα στην τέταρτη θέση και αυτό αφορά την περίπτωση που ο Αλκαράθ καταφέρει να κατακτήσει το γαλλικό όπεν.

Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς μπορεί να πέσει ακόμα και στο Νο5. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν ο Ναδάλ επικρατήσει του Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράθ κατακτήσει το Roland Garros.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ