ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Σάρωσε τον Περ και τώρα Κύργιος!

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball during a match in the Citi Open tennis tournament against Benoit Paire, of France, Friday, Aug. 2, 2019, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball during a match in the Citi Open tennis tournament against Benoit Paire, of France, Friday, Aug. 2, 2019, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Μπενουά Περ με 7-5, 6-0 και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον όπου θα αντιμετωπίσει τον Κύργιο.

Μία άκρως πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Μπενουά Περ. Ο "Στεφ" χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για κάμψει την αντίσταση του Γάλλου επικρατώντας με 7-5, 6-0 και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Το ματς κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο σετ.

Ο Περ έκανε πρώτος break για να προηγηθεί με 2-1, με τον Τσιτσιπά να απαντά με break back για το 2-2. Στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το δωδέκατο game. Εκεί ο Τσιτσιπάς έκανε το δεύτερο break του για να πάρει το σετ με 7-5.

Το δεύτερο σετ ήταν μία παράσταση για έναν ρόλο. Ο Γάλλος είχε χάσει τη συγκέντρωσή του και ο Τσιτσιπάς το εκμεταλλεύτηκε ολοκληρώνοντας τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες. Ο "Στεφ" τελείωσε τον αγώνα με 13 winners και 18 αβίαστα λάθη. Στην αντίπερα όχθη ο Γάλλος είχε 38 αβίαστα λάθη και 16 winners.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά θα είναι ο συμπαίκτης του στο διπλό Νικ Κύργιος. Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο τουρνουά επικράτησε με 6-3, 6-3 επί του Γκόμπος. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικ Κύργιο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ