INDIAN WELLS

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Ο δρόμος τους στη συνέχεια του Indian Wells

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία
Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία EUROKINISSI

Το SPORT24 σας παρουσιάζει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells.

Οι σημαντικές απουσίες, αλλά και οι εκπλήξεις που έχουν σημειωθεί στο Indian Wells έχουν αλλάξει αρκετά τα δεδομένα τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και για την Μαρία Σάκκαρη.

Ας ξεκινήσουμε από τα σίγουρα. Στον τρίτο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα. Από εκεί και πέρα εάν πάρει την πρόκριση ο δρόμος της τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά δεν μοιάζει αδύνατος.

Στον τέταρτο γύρο θα παίξει λογικά με την Ελιζέ Μέρτενς η οποία αντιμετωπίζει την Ντάρια Σαβίλ. Στα προημιτελικά το πιθανότερο είναι να συναντήσει την Βικτόρια Αζαρένκα, ενώ στα ημιτελικά θα την περιμένει η Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Μεγάλες προκλήσεις για τον Τσιτσιπά

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον Τζένσον Μπρόκσμπι έχει μπροστά του πολλές προκλήσεις. Στον τέταρτο γύρο θα τον περιμένει ο νικητής του μεγάλου ματς ανάμεσα στον Νόρι και τον Μπασιλασβίλι, ενώ στα προημιτελικά ο επικρατέστερος αντίπαλός του θα είναι το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεβ.

Αν καταφέρει να ξεπεράσει όλες αυτές τις προκλήσεις τότε στα ημιτελικά λογικά θα τον περιμένει είτε ο Ναδάλ, είτε ο εξαιρετικός Αλκαράθ.

TAGS INDIAN WELLS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ