ΤΕΝΙΣ

Η πρώτη μάχη στην καριέρα του Τσιτσιπά εναντίον του Φέντερερ

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (03/01) τους Ρότζερ Φέντερερ και Μπελίντα Μπέντσιτς. Πώς προκρίνεται το Ελληνικό δίδυμο και που θα δείτε τους αγώνες.

Το πρωί της Πέμπτης (03/01) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν τον Ρότζερ Φέντερερ και την Μπελίντα Μπέντσιτς με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Hopman Cup.

Η αποστολή του ελληνικού ζευγαριού μόνο εύκολη δεν θα είναι αφού το δίδυμο από την Ελβετία έχει το προβάδισμα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη για να προκριθούν χρειάζονται τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς για να περάσουν εκείνοι στον τελικό. Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι στο Hopman Cup γίνεται ένας αγώνα μονού στους άνδρες, ένας στις γυναίκες και μετά έχουμε μεικτό διπλό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς για πρώτη φορά στην καριέρα του θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο σπουδαίος Έλβετος είναι το ίνδαλμα του "Στεφ", ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που παρομοιάζουν το στιλ παιχνιδιού του με αυτό του Φέντερερ.

Η σειρά των αναμετρήσεων ξεκινά στις 11.30 το πρωί και σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα τότε θα παίξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ρότζερ Φέντερερ και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπέντσιτς και στη συνέχεια το διπλό.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Eurosport 2, το οποίο και έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τουρνουά.

Photo credits: AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ