ΤΕΝΙΣ

Hopman Cup: Έτσι θα προκριθεί η Ελλάδα στον τελικό

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο στόχος του τελικού του Hopman Cup είναι πολύ δύσκολος, αλλά ακόμα εφικτός για την ελληνική ομάδα, που αποτελείται από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.

Μετά την 2η αγωνιστική του Group B στο Hopman Cup, που διεξάγεται στο Παρθ της Αυστραλίας, η Ελλάδα διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της, για πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη κρατούν την τύχη στα χέρια τους, εν αντιθέσει με τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά θα πρέπει να κερδίσει και τους τρεις αγώνες που θα δώσει αύριο (3/1, 11:30) κόντρα στην Ελβετία.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον θρύλο του τένις, Ρότζερ Φέντερερ, η Σάκκαρη θα παίξει με την Μπέλιντα Μπέντσιτς, ενώ θα γίνει και μικτό διπλό ανάμεσα στις δυο χώρες. Η Ελλάδα χρειάζεται το απόλυτο!

Η Ελβετία μέχρι τώρα μετράει πέντε νίκες σε έξι αγώνες, έχοντας νικήσει στα δυο πρώτα tie και έχει το πάνω χέρι. Οι Ελβετοί θα χρειαστούν μια νίκη στα τρία ματς με την Ελλάδα, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον σαββατιάτικο τελικό.

Η βαθμολογία:

1) Ελβετία 2-0 (5-1)

2) Ελλάδα 1-1 (3-3)

3) Μεγάλη Βρετανία 1-1 (2-4)

4) ΗΠΑ 0-2 (2-4)

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ