ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τον αγώνα του Στέφανου με τον Τζέρε με φόντο τους "16" του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Wimbledon
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Wimbledon © 2023 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Λάσλο Τζέρε στον 3ο γύρο του Wimbledon, με την αναμέτρησης να μην αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα από τις 15.00. Πού θα δείτε τη μάχη του Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Wimbledon απέναντι στον Άντι Μάρεϊ και το Σάββατο (8/7) θα βρεθεί απέναντι στον Λάσλο Τζέρε (Νο60) με στόχο το εισιτήριο για τους "16" του τουρνουά.

Η αναμέτρηση των δύο αθλητών δεν θα αρχίσει πριν από τις 15.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 5, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα LIVE από το MATCH CENTER του SPORT24

Τσιτσιπάς και Τζέρε έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές σε τουρνουά της ATP με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει και στα δύο δίχως να χάσει σετ.

Βέβαια, κανένα από τα δύο δεν έχει διεξαχθεί στο χορτάρι αφού το πρώτο ματς έγινε στο Ακαπούλκο (σκληρό), ενώ η δεύτερη ήταν στο Μόντε Κάρλο (χώμα).

Ο 28χρονος Σέρβος έχει αποκλείσει μέχρι τώρα τους δύο Αμερικανούς. Στον πρώτο γύρο επικράτησε 3-1 σετ του Κρέσι και στο δεύτερο με το ίδιο σκορ πέταξε εκτός συνέχειας τον Σέλτον.

Συνεχίζεται και το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά

Ο αγώνας του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά με τους Φιλς και Βαν Ας διακόπηκε την Παρασκευή (7/7) στο 1-1 σετ λόγω ελλιπούς φωτισμού.

Έτσι, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί το Σάββατο όπου ήδη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το παιχνίδι με τον Τζέρε.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ