MEDIA

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τη μάχη του Στέφανου με τον Ρουντ στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του με τον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο | 13 Απριλίου 2024
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του με τον Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο | 13 Απριλίου 2024 @2024 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ το βαρύτιμο τρόπαιο στο Μόντε Κάρλο. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του σπουδαίου αγώνα του Έλληνα τενίστα.

Η μεγάλη ώρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά πλησιάζει, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ξεπερνάει το εμπόδιο του Γιανίκ Σίνερ στον ημιτελικό του Μόντε Κάρλο επικρατώντας με 6-4, 3-6, 6-4 του Ιταλού και να βρίσκει απέναντί του στον τελικό τον Κάσπερ Ρουντ, που σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του κάμπτοντας την αντίσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-4, 1-6, 6-4 στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Τσιτσιπάς θα δηλώσει παρών στον τελικό του Monte-Carlo Masters μετά από το 2021 και το 2022 ενώ αντίθετα ο Νορβηγός θα παίξει για πρώτη φορά στον τελικό του εν λόγω τουρνουά.

Σημειώνεται ότι μετά από την επικράτησή του επί του Σίνερ, ο Έλληνας τενίστας κλείδωσε την επιστροφή του στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης ενώ σε περίπτωση που πάρει το τρόπαιο, έχει πιθανότητες να βρεθεί και πάνω από το Νο 8 του ράνκινγκ.

Η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Ρουντ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6 HD, ενώ μπορείτε επίσης, να το παρακολουθήσετε LIVE από το SPORT24.

TAGS MEDIA ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP MONTE-CARLO MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ