MONTE-CARLO MASTERS

Τζόκοβιτς - Ρουντ 1-2: Υπέταξε το νο1 και αντιμετωπίζει τον Τσιτσιπά στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Ο Κάσπερ Ρουντ σε στιγμιότυπο κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters 2024 | Σάββατο 13 Απριλίου 2024
Ο Κάσπερ Ρουντ σε στιγμιότυπο κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters 2024 | Σάββατο 13 Απριλίου 2024 © 2024/DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Κάσπερ Ρουντ υπέταξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Monte-Carlo Masters και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Κυριακής.

Ο Κάσπερ Ρουντ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Monte-Carlo Masters. Ο Νορβηγός πρωταθλητής υπέταξε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά με 2-1 σετ και την Κυριακή θα αγωνιστεί κόντρα στον Έλληνα για το τρόπαιο.

Το νο10 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το πρώτο σετ με 6-4, όμως ο επικεφαλής της ATP εδώ και 420 εβδομάδες έδειξε την ποιότητά του στο 2ο σετ με 6-1, στον πρώτο ημιτελικό στο Μονακό από το 2015.

Αν και ο Σέρβος είχε το κίνητρο του τρίτου sweep των εννέα Masters 1000 στη σεζόν, δεν τα κατάφερε, αφού ο Ρουντ με δύο break στο τρίτο σετ έφτασε στη νίκη.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 16:00, με τον Τσιτσιπά να έχει μία νίκη και τον Ρουντ δύο στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο παρελθόν.

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ