ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/01) ο αγώνας του με τον Μπάες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο από το Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο από το Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Οι διοργανωτές του Australian Open ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Πέμπτης (20/01) με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σεμπάστιαν Μπάες να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 5 τα ξημερώματα.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Πέμπτης (20/01) για το Australian Open στο οποίο φυσικά υπάρχει και ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σεμπάστιαν Μπάες.

Η αναμέτρησή τους είναι τρίτη στο πρόγραμμα της Margaret Court Arena μετά από δύο αγώνες για το ταμπλό των γυναικών. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει περίπου στις 5 τα ξημερώματα, ίσως και πιο αργά.

Το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης είναι δεδομένα το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο ο Αργεντινός έχει αποδείξει πως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Ο Μπάες (Νο88) θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι είναι ένας αθλητής που βαδίζει στα χνάρια του Σβάρτσμαν αφού έχει παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τον 21χρονο Αργεντινό και σίγουρα αυτό θα του δημιουργήσει κάποια θέματα στην αρχή του αγώνα.

"Είδα κάποια παιχνίδια του στο Next Gen Finals. Εννοείται πως τώρα θα δω περισσότερα από την περσινή περίοδο" ανέφερε σε σχετική ερώτηση ο Στεφ.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ