MONTE-CARLO MASTERS

Τσιτσιπάς: Όχι πριν από τις 16:30 ο ημιτελικός του Στέφανου με τον Ζβέρεφ στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ © 2022 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) μετά από ένα συγκλονιστικό ματς κόντρα Σβάρτσμαν (Νο16) πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3). Όχι πριν τις 16:30 το Σάββατο (16/4) η μεγάλη μάχη του Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) έκανε ένα συγκλονιστικό ματς, έφτασε σε μία αδιανόητη ανατροπή στο τρίτο σετ και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 4-0 το γύρισε, πήρε έξι γκέιμ και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο16).

Το Σάββατο (16/4) ο Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο3), με το μεγάλο ντέρμπι να μην ξεκινά νωρίτερα από τις 16:30 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6 HD και Live από το SPORT24).

Αυτή θα είναι η 10η φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν στην καριέρα τους, δίνοντας συνέχεια στο συναρπαστικό rivalry που διατηρούν από το 2018, με τον Τσιτσιπά να προηγείται 6-3 στις νίκες, έχοντας μάλιστα το απόλυτο 2-0 στις χωμάτινες συναντήσεις τους (Madrid Masters 2019, Roland Garros 2021).

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πέρυσι στο Σινσινάτι, όπου ο 24χρονος Γερμανός επικράτησε στο tie break του καθοριστικού σετ.

Περίπου στις 14:30 θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς - Φοκίνα (Νο.46) και τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.29).

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ