MIAMI OPEN

Τσιτσιπάς: Ο Γκαρίν αντίπαλός του στον τρίτο γύρο του Miami Open

Cristian Garin of Chile serves to Marcos Giron during the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 23, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier)
Cristian Garin of Chile serves to Marcos Giron during the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 23, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier) AP

Ο Κριστιάν Γκαρίν επικράτησε 2-0 σετ του Μπάες και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο του Miami Open.

Τον αντίπαλό του στον τρίτο γύρο του Miami Open έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αυτός θα είναι ο Κριστιάν Γκαρίν ο οποίος επικράτησε 2-0 σετ του Μπάες.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ όπου ο Χιλιανός το κατέκτησε στο τάι μπρέικ 7-6 (2) και στη συνέχεια πήρε εύκολα το δεύτερο με 6-3. Η πορεία του Γκαρίν έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά με το Νο82 της Παγκόσμιας κατάταξης να έχει χάσει μόλις ένα σετ.

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές τον Γκαρίν και μετρά ισάριθμες νίκες. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν σε χωμάτινη επιφάνεια.

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ