ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Νόρι 0-2: Αποκλεισμός από το πρώτο παιχνίδι στο Diriyah Tennis Cup

Εμφανώς απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Εμφανώς απογοητευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κάμερον Νόρι και ηττήθηκε με 0-2 σετ στον 1ο γύρο του Diriyah Tennis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη νίκη του στο τουρνουά επίδειξης του Ριάντ και αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του, από τον Κάμερον Νόρι, μένοντας εκτός Diriyah Tennis Cup στο ταμπλό του μονού.

Στην… πλουσιοπάροχη, ανεπίσημη διοργάνωση της Σαουδικής Αραβίας, ο Έλληνας τενίστας κατέβηκε ως Νο1 του ταμπλό, όμως το βράδυ της Πέμπτης (8/12), ηττήθηκε με straight sets από τον Νόρι, για να τεθεί εκτός τουρνουά, με το… καλησπέρα.

Μετά από μόλις 71 λεπτά αγώνα, ο 27χρονος Βρετανός και Νο14 τενίστας του κόσμου, επικράτησε με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, όπου περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, από την αναμέτρηση του Τέιλορ Φριτς με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Αυτή η ήττα, έθεσε τον Στέφανο, εκτός διεκδίκησης του τεράστιου prize money των 1.000.000$, που θα δοθεί στον πρωταθλητή του Ριάντ, φέτος.

Μπορεί να αποκλείστηκε από το ταμπλό του μονού, όμως, την Παρασκευή (9/12), θα γίνει ομάδα με τον Ματέο Μπερετίνι και θα αγωνιστούν ως δίδυμο, στο ταμπλό του διπλού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής, με παρτενέρ τον 26χρονο Ιταλό, θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του διπλού, το δίδυμο του Ντομινίκ Τιμ με τον… χαμένο του τελευταίου μονού αγώνα (Φριτς-Χούρκατς).

Άξιο αναφοράς, ότι το prize money του διπλού, είναι, επίσης, άκρως εντυπωσιακό, μιας και στη νικήτρια ομάδα, θα μοιραστεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, των 250.000$.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ