ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Μετά το Davis Cup, αναχωρεί για Βανκούβερ και Laver Cup, όπου θα ηγηθεί της Europe Team

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφεται μετά το Davis Cup στο Laver Cup, και θα αναχωρήσει άμεσα από την Αθήνα για Βανκούβερ, όπου θα ηγηθεί της προσπάθειας της Europe Team.

Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τη Σλοβακία στο Davis Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ελληνική αποστολή, παίζοντας δύο μονά και ένα διπλό με απολογισμό μια νίκη και δύο ήττες.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι έτοιμος να αναχωρήσει για τον Καναδά, αφού θα ηγηθεί της προσπάθειας της Europe Team στο ετήσιο Laver Cup, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ 22-24 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νο5 στον κόσμο και ο υψηλότερα καταταγμένος τενίστας του φετινού Laver Cup θα αγωνιστεί στο εντυπωσιακό event και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα της Ευρώπης στο θρόνο, μετά την περσινή ήττα από την Team World.

Αναλυτικά η Europe Team αποτελείται από τους: Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάσπερ Ρουντ, Χούμπερτ Χουρκάτς, Νταβίντοβιτς-Φοκίνα και Γκάελ Μονφίς, ενώ ο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα θα αντικαταστήσει τον Χόλγκερ Ρούνε που αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού. Captain της Ευρωπαϊκής ομάδας είναι ο Μπιορν Μποργκ.

Από την άλλη, η World Team, που έχει captain τον Τζον ΜακΕνρό, αποτελείται από τους: Τέιλορ Φριτς, Φράνσις Τιαφό, Τόμι Πολ, Μπεν Σέλτον, Οζέρ Αλιασίμ και Φραντσίσκο Τσερούντολο.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ LAVER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ