DAVIS CUP

Τσιτσιπάς - Μόλτσαν 1-2: Ήττα για τον Στέφανο και η Σλοβακία πήρε την πρόκριση

Τσιτσιπάς - Μόλτσαν 1-2: Ήττα για τον Στέφανο και η Σλοβακία πήρε την πρόκριση
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Άλεξ Μόλτσαν και έτσι η Σλοβακία πήρε τη νίκη με 3-1 στη μονομαχία των δύο χωρών για το Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-1 σετ από τον Άλεξ Μόλτσαν και μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Σλοβακία επικράτησε 3-1 στη μονομαχία με την Εθνική μας ομάδα τένις για το Davis Cup.

Τα πράγματα είχαν γίνει ούτως ή άλλως δύσκολα μετά την ήττα της Εθνικής μας στο διπλό και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο tie.

Το ματς: Ο αγώνας ήταν κλειστός από την αρχή του με τους δύο αθλητές να μην μπορούν να φτάσουν σε break. Ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία του στο τέταρτο game, αλλά ο Μόλτσαν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του.

Τελικά το break ήρθε από τη ρακέτα του Σλοβάκου στο έβδομο game, όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε με break back για να φέρει αμέσως το σετ στα ίσα. Έτσι, οι δύο αθλητές έφτασαν μέχρι το τάι μπρέικ. Εκεί ο Μόλτσαν κατάφερε να φτάσει στο 1-0 σετ με 7-6 (6).

Το δεύτερο σετ άρχισε με break για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Μόλτσαν προσπάθησε να απαντήσει αμέσως, όμως ο Στεφ κράτησε το σερβίς του.

Ο Μόλτσαν κατάφερε να κάνει το break λίγο αργότερα για να φέρει το σετ στα ίσα και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-3. Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει τα επόμενα τρία games για να κλείσει το σετ με 6-4 και να στείλει το ματς σε τρίτο σετ.

Οι δύο αθλητές ήταν προσεκτικοί στο τρίτο σετ και προσπάθησαν να μη δώσουν ευκαιρία στον αντίπαλό τους. Τελικά, ο Μόλτσαν εκμεταλλεύτηκε ένα κακό service game του Τσιτσιπά για να φτάσει στο break στο πιο κρίσιμο σημείο.

Ο Σλοβάκος έκανε το break για να προηγηθεί με 5-3 και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να κλείσει το ματς με 6-3 δίνοντας την πρόκριση στη Σλοβακία.

TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ