ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον παντοδύναμο Ρούμπλεφ για το ATP Rotterdam

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ AP

Σούπερ ντέρμπι το Σάββατο (6/3 στο Ρότερνταμ με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τίθεται αντιμέτωπος κόντρα στον φανταστικό Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ξανά οι δυο τους. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει, σίγουρα, ακόμα στο μυαλό του τον απίστευτα άδοξο τρόπο που έχασε τον τελικό του Αμβούργου κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ το περασμένο φθινόπωρο, ωστόσο, τώρα ήρθε η ώρα για εκδίκηση.

Ο φανταστικός Αντρέι Ρούμπλεφ κάνει ακόμα ένα σούπερ τουρνουά σε διοργάνωση ATP 500 έχοντας ήδη τρεις τίτλους σε αυτή τη κατηγορία αγώνων, και έφτασε στα ημιτελικά του Ρότερνταμ κερδίζοντας, πολύ δύσκολα είναι η αλήθεια, έναν εξαιρετικό Ζερεμί Σαρντί με 7-6(2), 6-7(2), 6-4.

Πολύ σκληρό καρύδι αποδείχτηκε ο έμπειρος Γάλλος που έσωσε δύο match point του Ρώσου ενώ παραλίγο να επιστρέψει από το κατά του 0-4 στο τρίτο σετ αλλά δεν απέφυγε τελικά την ήττα.

Σε ένα ματς, λοιπόν, πιθανώς πρόωρο τελικό, Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ συναντώνται ξανά με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 3-2 νίκες έχοντας κερδίσει τον Ρώσο τόσο στο Ρολάν Γκαρός όσο και στο ATP Finals μετά την επώδυνη ήττα στο Αμβούργο.

Όσο περισσότερο περιορίσει τον Ρούμπλεφ σε αμυντικό ρόλο, ο Στέφανος θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες του για νίκη, κάτι που μόνο εύκολο φυσικά δεν είναι σε ένα ματς που θα κριθεί, λογικά, στις λεπτομέρειες.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ