ATP

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Νόρι στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει για τη νίκη του επί του Μεντβέντεφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει για τη νίκη του επί του Μεντβέντεφ AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κάμερον Νόρι επικράτησε με 10-6, 10-6 του Νικ Κύργιου και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον προημιτελικό του Diriyah Tennis Cup που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (08/12, 19.00)

Τον αντίπαλο του στο Diriyah Tennis Cup έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αυτός θα είναι ο Κάμερον Νόρι ο οποίος επικράτησε 10-6, 10-6 του Νικ Κύργιου στον πρώτο γύρο του τουρνουά επίδειξης.

Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια του 1ου γύρου διεξάγονται στα τρία super tie-break, ενώ από τα προημιτελικά μέχρι τον τελικό οι αγώνες θα είναι και πάλι στα best of 3 αλλά το 3ο set (αν χρειαστεί) θα είναι super tie-break.

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Κάμερον Νόρι αναμένεται να αρχίσει στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης (08/12) με το αγώνα να καλύπτεται τηλεοπτικά από το Eurosport.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο Σταν Βαβρίνκα στο τουρνουά επίδειξης που Diriyah Tennis Cup που πραγματοποιείται στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ελβετός επικράτησε του Ματέο Μπερετίνι με 5-10, 10-4, 10-6 και νωρίτερα το απόγευμα θα αγωνιστεί κόντρα στον Αντρεί Ρούμπλεφ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Νίκη με την επιστροφή του στην ενεργό δράση και για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που επικράτησε του Ντόμινικ Τιμ με 10-8, 10-7.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ