ΕΛΛΑΔΑ

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Wimbledon

Maria Sakkari, of Greece, returns the ball during a match against Madison Keys, of USA, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Maria Sakkari, of Greece, returns the ball during a match against Madison Keys, of USA, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Boss Open και το Nottingham Open αντίστοιχα ενόψει του Wimbledon.

Συνεχίζεται η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας των τενιστών για το Wimbledon, με τους δύο κορυφαίους Έλληνες εκπροσώπους, Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να δοκιμάζονται σε Στουτγκάρδη και Νότιγχαμ αντίστοιχα.

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια δίνει το δεύτερο αγώνα της στο Rothesay Nottingahm Open αντιμετωπίζοντας στις 14:00GR την 31χρονη Καναδέζα, Ρεμπέκα Μαρίνο για την πρόκριση στα προημιτελικά της WTA 250 διοργάνωσης.

Μετά την εντυπωσιακή της πρεμιέρα επί της Οσόριο (6-2, 6-3), η wild card και Νο1 του ταμπλό Σάκκαρη αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην καριέρα της την Μαρίνο και είναι το φαβορί για την είσοδο στην 8αδα του Νότιγχαμ.

Η Μαρία θα γνωρίζει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά που θα προκύψει από την πρώτη αναμέτρηση της ημέρας (12:00GR) μεταξύ της 7-Μπεατρίζ Χαντάτ Μάϊα και της Βρετανίδας, Γιουρίκο Μιγιαζάκι.

Λίγο αργότερα (16:30GR), ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στο Boss Open της Στουτγκάρδης αντιμετωπίζοντας για το 2ο γύρο τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ντόμινικ Στρίκερ ο οποίος θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο του Ελβετικού τένις.

Ο Στρίκερ είναι 19 ετών, βρίσκεται στο Νο200 της παγκόσμιας κατάταξης και στον 1ο γύρο πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Μαξίμ Κρεϊσί, στο καθοριστικό tie break.

Μάρει και Μπούμπλικ αναμετρώνται λίγο νωρίτερα (15:00GR) και τα δύο αυτά ζευγάρια θα διασταυρωθούν στα προημιτελικά της ATP 250 διοργάνωης.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας στη Στουτγκάρδη, ο Νικ Κύργιος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ