ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: "Καταλαβαίνω κάθε απόφαση που έχει πάρει και την στηρίζω"

Ο Τζόκοβιτς και ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Rome Masters
Ο Τζόκοβιτς και ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Rome Masters 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε γι' ακόμη μία φορά τον σεβασμό του στον Νόβακ Τζόκοβιτς τονίζοντας πως στηρίζει τις αποφάσεις που έχει λάβει στο παρελθόν ο Σέρβος τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-0 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Rome Masters. Ο Έλληνας τενίστας εκθείασε τον Σέρβο στο flash interview μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο το ίδιο έκανε και σε δηλώσεις του αργότερα.

Ο Τσιτσιπάς μίλησε για τον επαγγελματισμό του Τζόκοβιτς και τόνισε πως στηρίζει και καταλαβαίνει κάθε απόφαση που έχει πάρει.

"Τον σέβομαι πολύ. Κάθε απόφαση που έχει πάρει, την καταλαβαίνω, ακόμη και αυτές του παρελθόντος. Τις στηρίζω. Είναι ένας πολύ σοφός άνθρωπος και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για την καριέρα και τη ζωή του. Τα έχει όλα προσαρμόσει στην τελειότητα. Όσον αφορά στην διατροφή του ή την καθημερινή ζωή, τα έχει όλα προγραμματισμένα. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο της Formula 1. Κάθε μικρή λεπτομέρεια μπορεί να διαταράξει τον ρυθμό του.

Σιγουρεύει πως κάθε τι που κάνει φτάνει στην τελειότητα. Φυσικά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι με έχει εμπνεύσει. Είναι επαγγελματίας στην ολότητά του. Όταν μιλάμε για θρύλους του τένις, πιστεύω πως είναι από τους περισσότερο επαγγελματίες και καλύτερος απ' όλους" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ROME MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ