WIMBLEDON

Τσιτσιπάς: "Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και την προσπάθεια που έκανα"

Τσιτσιπάς: "Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και την προσπάθεια που έκανα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στη διαχείριση που έκανε στο δεύτερο σετ του αγώνα του με τον Λάσλο Τζέρε τονίζοντας ότι είναι περήφανος για τον εαυτό του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Λάσλο Τζέρε, επικράτησε 3-0 σετ του Σέρβου και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Wimbledon.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη διαχείριση που έκανε στο δεύτερο σετ του αγώνα του με τον Λάσλο Τζέρε τονίζοντας ότι είναι περήφανος για τον εαυτό του.

Αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας για το γεγονός ότι έκλεισε για πρώτη φορά αγώνα δίχως να χάσει σετ: "Ήταν η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που ήταν εύκολο για εμένα. Είχα κάποια ματς θρίλερ αυτή την εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να χρειάστηκε να στήσω αψίδα. Η βροχή μας προκαλούσε καθυστερήσεις και παίξαμε τέσσερις ημέρες. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Όταν επιστρέφω εδώ νιώθω την αγάπη του κοινού".

Για το ότι βρέθηκε πίσω με break στο δεύτερο σετ είπε: "Το δεύτερο σετ ήταν σημαντικό. Αν δεν μείνεις σκληρός, δεν παλέψεις και δεν βρεις λύσεις τα πάντα αλλάζουν. Αν γινόταν το 1-1 μετά θα είχαμε ένα άλλο ματς. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και την προσπάθεια που έκανα. Κάποια στιγμή έκανα αρκετά λάθη και ένιωθα ότι άλλαζε το μομέντουμ".

Για το γεγονός ότι έπαιξε όλες τις ημέρες: "Σίγουρα δεν είμαι ξεκούραστος αυτή τη στιγμή. Χρειάστηκε να περιποιηθώ τη μέση και τα πόδια μου. Έπρεπε να ήμουν προσεκτικός, αλλά όταν εξερράγη η αδρεναλίνη δεν ένιωθα τίποτα".

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ