ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για την έξοδό του από το Top10: "Έχω μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψω"

Τσιτσιπάς για την έξοδό του από το Top10: "Έχω μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψω"
PRINT SCREEN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Λος Κάμπος αναφέρθηκε στην υποχώρησή του από το Top-10, εξηγώντας πως δεν τον απογοήτευσε, αλλά αντίθετα του δίνει δύναμη και κίνητρο για να παίξει καλύτερα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) δεν άφησε περιθώρια στον Αυστραλό Αλεκσάνταρ Βούκιτς (Νο72) και με 2-0 σετ (6-3, 6-0) προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λος Κάμπος, ξεκινώντας τον δρόμο για την υπεράσπιση του τίτλου του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην υποχώρησή του στο Νο11 του κόσμου, βγαίνοντας από το Top-10 για 1η φορά μετά από 5 χρόνια.

"Είναι θαυμάσιο που είμαι πίσω στο Λος Κάμπος και που ξεκίνησα με μια νίκη σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσω σ' αυτό το δρόμο με καλές προθέσεις στο court.

Μου δίνει κίνητρο να επιστρέψω εκεί και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω. Αυτές η στιγμές σε αφυπνίζουν, σου δείχνουν πως τελευταία δεν ήσουν σε θέση να πετύχεις τόσα πολλά όσα στο παρελθόν, οπότε είναι ένα σημείο στην καριέρα μου που έχω μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο, εκεί που έχω υπάρξει και εκεί που πάντα ένιωθα ότι ανήκω.

Τέλος, μιλώντας για την αλλαγή που έκανε φέτος στο σερβίς του είπε: "Αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα.

Όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, αν κάνεις μεγάλες αλλαγές πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο.

Νιώθω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το έδειξα σήμερα που βρήκα μερικές καλές γωνίες και χτύπησα μερικά καλά σερβίς και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα δω τον εαυτό μου στον σωστό δρόμο".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ