ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Χαίρομαι που ο κόσμος μπόρεσε να δει τι ακριβώς συνέβη στον αγώνα με τον Κύργιο"

Τσιτσιπάς: "Χαίρομαι που ο κόσμος μπόρεσε να δει τι ακριβώς συνέβη στον αγώνα με τον Κύργιο"
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς @ 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην ATP για την εμπειρία του στο "Break Point", που μπορείτε να δείτε στο Netflix, δηλώνοντας ευγνώμων που ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τι συνέβη στον επεισοδιακό αγώνα του με τον Νικ Κύργιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα πρόσωπα της σειράς του Netflix, "Break Point", που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε στην ATP για την εμπειρία του στη δημοφιλή σειρά του Netflix, ενώ δήλωσε χαρούμενος που ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να δει τι συνέβη στον επεισοδιακό αγώνα με τον Νικ Κύργιο.

"Δεν υπήρξε καμία στιγμή που να ένιωσα άβολα στα γυρίσματα της σειράς. Μάλιστα, υπήρχε μια στιγμή που ένιωσα ευγνώμων που υπήρχαν οι κάμερες για να καταγράψουν και ήταν ο αγώνας μου με τον Νικ Κύργιο στο Wimbledon. Ήταν ένας αγώνας με πολλή ένταση, οπότε είμαι χαρούμενος που το κατέγραψαν.

Χαίρομαι που ο κόσμος μπόρεσε να δει τι ακριβώς συνέβη. Ανοίγει ένας δρόμος για να ειπωθεί η αλήθεια και η οπτική του καθενός για τα πράγματα. Είναι καλό για το άθλημα.

Δεν χρειάζεται να είναι όλα υπερβολικά καθαρά ή κομψά. Μου έδειξαν σεβασμό (το συνεργείο) και ποτέ δεν ξεπέρασαν τα όρια ή με έκαναν να νιώσω άβολα. Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που να ένιωσα ότι ξεπέρασαν κάποια γραμμή".

Για την αξία του Break Point: "Είναι κάτι που χρειαζόταν καιρό τώρα το άθλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί να δει στα παρασκήνια, βλέπει μόνο όσα δείχνει η τηλεόραση. Κάποιοι λίγοι από εμάς έχουμε και κανάλια στο YouTube και μπορούμε να δείχνουμε κάποια άλλα πράγματα εκτός από την επαγγελματική μας σταδιοδρομία, το τένις το χρειαζόταν αυτό.

Όλα είναι τόσο ιδιωτικά αυτές τις μέρες και είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε τις προσωπικότητες και τους δυνατούς πνευματικά ανθρώπους και αθλητές που υπάρχουν εκεί έξω", δήλωσε ενώ για το ποιους ξεχωρίζει από το συνεργείο του Break Point, είπε:

"Το πόσο καλοί ήταν. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύεις μ’ αυτό το συνεργείο, δεν ήταν εκεί μόνο για να κινηματογραφήσουν, ήταν επίσης φιλικοί και δημιούργησαν μια πολύ αυθεντική ατμόσφαιρα για όλους εμάς. Ήταν επαγγελματίες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις μαζί μας και εκτίμησα πολύ αυτή τη συνεργασία".

Για το αν βλέπει συχνά Netflix: "Υπήρξαν περίοδοι που έβλεπα πολύ, αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο. Είδα πρόσφατα το Man Vs. Bee του Rowan Atkinson. Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο απολαμβάνω να βλέπω κάτι, αλλά δεν αισθάνομαι πολύ παραγωγικός όταν βλέπω Netflix.

Είμαι ένας άνθρωπος που όταν πέφτω για ύπνο το βράδυ θέλω να νιώθω ότι έχω κάνει κάτι παραγωγικό και σημαντικό για τον εαυτό μου, να έχω αδράξει τη μέρα όπως μου αρέσει να λέω".

Για το αν θα δει όλη τη σεζόν μονομιάς: "Όχι, δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Θα το παρακολουθήσω, αλλά με τον σωστό τρόπο, θα δω κάθε καρέ που έρχεται. Μου αρέσει να βλέπω κάθε λεπτομέρεια που έχει τοποθετηθεί, προσέχω τα πάντα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί έχουν ακολουθήσει μερικές πολύ καλές προσωπικότητες για το άθλημά μας.

Θα ήθελα να δω περαιτέρω ποιες ιστορίες μπόρεσαν να κινηματογραφήσουν με αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, καθώς και την αφήγηση που έχουν δώσει σ’ αυτές τις ιστορίες".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ