ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Απέδειξα ότι μπορώ να παίξω επιθετικό τένις και ταυτόχρονα να μείνω ήρεμος"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ⓒ 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Λίγες στιγμές μετά την οριακή νίκη του κόντρα στον Τζακ Σοκ (Νο147 στον κόσμο), ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στον κόσμο) είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον αντίπαλό του, λέγοντας ότι χρειάστηκε να τα δώσει όλα για να τον αποκλείσει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον Τζακ Σοκ (Νο147 στην παγκόσμια κατάταξη) πριν πάρει την νίκη με 2-1 σετ και προκριθεί στον 3ο γυρο του Indian Wells. Μετά τον αγώνα φρόντισε να αποθεώσει τον αντίπαλό του, ενώ στάθηκε σε αυτά που έκαναν την διαφορά.

"Ήταν μία τρελή μάχη. Και οι δύο τα δώσαμε όλα στο γήπεδο" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τενίστας για να προσθέσει: "Ο Τζακ έπαιξε εξαιρετικά, αλλά μπόρεσα να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου στο τέλος και να επιστρέψω στο tie break. Απέδειξα ότι μπορώ να παίξω επιθετικό τένις και ταυτόχρονα να μείνω ήρεμος".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς τόνισε: "Είναι πολύ καλό forehand σήμερα ο Τζακ και άνοιγε όλο το γήπεδο. Είναι σημαντικό για εμένα ότι κέρδισα. Ο πρώτος αγώνας σε κάθε τουρνουά είναι δύσκολος και θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά στοιχεία από το σημερινό παιχνίδι".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ