ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Αντίπαλος ο Τόμπσον στο δρόμο για τον τρίτο γύρο του Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του στο Wimbledon | 28 Ιουνίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του στο Wimbledon | 28 Ιουνίου 2022 @2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο δεύτερο γύρο του Wimbledon μετά από μία τετραετία και θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να φτάσει στον τρίτο, ξεπερνώντας το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6, 15:00, Novasports 2HD, LIVE από SPORT24) το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο Αλεξάντερ Ρίτσαρντ προέβαλε αντίσταση στον Στέφανο Τσιτσιπά που όμως δεν ήταν αρκετή για να του φράξει το δρόμο προς τη συνέχεια του Wimbledon, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 3-1 σετ την Τρίτη (28/6) απέναντι στο Νο 188 της παγκόσμιας κατάταξης και να προκρίνεται στον δεύτερο γύρο για πρώτη φορά μετά από το 2018.

Η νέα πρόκληση για εκείνον ακούει στο όνομα Τζόρνταν Τόμπσον, με τον 28χρονο Αυστραλό (Νο76) να επικρατεί 3-0 σετ του Καρμπάλες Μπαένια και να τίθεται αντιμέτωπος του Στέφανου το μεσημέρι της Τρίτης (30/6, 15.00, Novasports 2HD, LIVE από SPORT24) στον δρόμο προς τον τρίτο γύρο.

Σημειώνεται πως ο Έλληνα τενίστας, Νο 5 στο ράνκινγκ, μετράει πλέον 5 διαδοχικές νίκες στο γρασίδι φέτος, μετά και τον θρίαμβό του την περασμένη εβδομάδα στο ATP 250 της Μαγιόρκα, με την κόντρα του με τον Τόμπσον να είναι μόλις η δεύτερη στην καριέρα του.

Την πρώτη και μοναδική φορά που έχουν τεθεί μέχρι στιγμής αντιμέτωποι, ο Έλληνας πρωταθλητής είναι εκείνος που είχε πανηγυρίσει τη νίκη, σε ένα ματς πάντως που είχε γίνει σε σκληρή επιφάνεια και όχι στο γρασίδι.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ