WIMBLEDON

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Πρεμιέρα για Τζόκοβιτς και Αλκαράθ στο λονδρέζικο Grand Slam

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Πέρα από τη Σάκκαρη στη μάχη της πρεμιέρας του Wimbledon ρίχνονται και οι Νόβακ Τζόκοβιτς (No3), Κάρλος Αλκαράθ (No7) και Ανέτ Κονταβέιτ (No3). Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τρία κανάλια Novasports.

Η Μαρία Σάκκαρη (No5) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό Wimbledon στο τελευταίο παιχνίδι στο court 2. Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου, Ζόι Χάιβς, σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 19:00.

Την αυλαία στο συγκεκριμένο court θα ανοίξουν οι No12, Κάμερον Νόρι και No100, Πάμπλο Αντουχάρ (13:00), ενώ στη συνέχεια θα παίξει η Ανέτ Κόνταβεϊτ (Νο3) κόντρα στην Αμερικανίδα, Μπερνάντα Πέρα (No69). Στο 3ο παιχνίδι της ημέρα στο court 2 θα παίξουν οι Γιανίκ Σίνερ (Νο13) και Σταν Βαβρίνκα (No267).

Την Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα και ο κάτοχος του τίτλου Νόβακ Τζόκοβιτς (No3), ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νο81 στον κόσμο Νοτιοκορεάτη Σουνγού Κβον (15:30, LIVE από το matchcenter του SPORT24), αλλά και η Έμμα Ραντουκάνου (No11), η οποία θα αντιμετωπίσει την έμπειρη Βελγίδα, Άλισον φαν Έετφανκ, ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας στο κεντρικό court θα κλείσει ο Άντι Μάρεϊ (Νο52) με τον Αυστραλό, Τζακ Ντάκγουορθ.

Στο court 1 πρεμιέρα θα κάνει η Ονς Ζαμπέρ απέναντι στη Σουηδή Μίριαμ Μπιόρκλουντ (15:00), ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράθ (Νο7) κόντρα στον Γερμανό, Γιαν Λέναρντ Στρουφ, με τις Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο19) και Κριστίνα Μλαντένοβιτς να παίζουν στον κλείσιμο του προγράμματος στο δεύτερο μεγαλύτερο court του Wimbledon.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 13:00 και τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει από τα κανάλια Novasports 2HD, Novasports 6HD και Novasports Prime.

Novasports6 - Court 2 - 13.00

Norrie-Andujar

Pera-Kontaveit (Γ)

Sinner-Wawrinka

Σάκκαρη - Hives (Γ)

Novasports2 - Court 1 - 15.00

Biorkjlund-Jabeur (Γ)

Struff-Alcaraz

Kerber-Mladenovic (Γ)

Novasports Prime - Κεντρικό Court - 15.30

Djokocic-Kwon

Van Uytvanck-Raducanu (Γ)

A.Murray-Duckworth

Πηγή: tennis24

TAGS WIMBLEDON MEDIA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ