VIRAL

Το ρολόι του Ναδάλ στοιχίζει όσο ένας top class παίκτης της Super League

Το ρολόι του Ναδάλ στοιχίζει όσο ένας top class παίκτης της Super League
2022 AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους αθλητές με τα μεγαλύτερα έσοδα ετησίως, κάτι που επιβεβαιώνει και το πανάκριβο ρολόι που φοράει καθημερινά που κοστίζει όσο ένας top class παίκτης της Super League.

Το όνομα και η κλάση του Ράφαελ Ναδάλ (Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης) είναι γνωστά παγκοσμίως. Ο Ισπανός τενίστας είναι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές παγκοσμίως και το όνομά τους φιγουράρει στις λίστες με τους αθλητές που έχουν τα περισσότερα έσοδα ετησίως. Διαφημίσεις, έσοδα από τα τουρνουά και τα Grand Slam αλλά και χορηγίες είναι μερικές από τις πηγές εσόδων του 35χρονου Ισπανού σταρ.

Οι επιλογές του στα αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν συνεπώς να είναι κάτι λιγότερο από πανάκριβες και εντυπωσιακές. Χαρακτηριστικό είναι και το ελβετικής κατασκευής Richard Mille ρολόι που επιλέγει να φοράει και συγκεκριμένα το μοντέλο RM 27-04. Προκειμένου να έχει κάποιος άνθρωπος τη συγκεκριμένη επιλογή στην συλλογή του θα πρέπει να βάλει βαθιά, πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για τον Ράφαελ Ναδάλ.

Το πανάκριβο ρολόι του Ράφαελ Ναδάλ
Το πανάκριβο ρολόι του Ράφαελ Ναδάλ PHOTO CREDITS: RICHARD MILLE

Θα λέγαμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ρολογιού (που φόραγε σε κάθε αγώνα του Roland Garros) κοστίζει όσο και ένα καλό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή της Super League. Η αξία του ανέρχεται στα 1.05 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για ένα προσωποποιημένο μοντέλο που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον Ισπανό τενίστα για την συμπλήρωση των 10 χρόνων συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και του ιδίου και φέρει πάνω χαραγμένο το όνομά του.

Τρανό παράδειγμα της τεράστιας αξίας του αξεσουάρ που φοράει ο Ναδάλ είναι το γεγονός πως στη Super League οι υψηλού επιπέδου παίκτες που έχουν συμβόλαια ίσης αξίας δεν είναι πάνω από 10. Μάλιστα ο Ισπανός σταρ δεν διστάζει να παραδεχτεί με κάθε ευκαιρία πως το συγκεκριμένο ρολόι έχει γίνει πλέον "δεύτερο δέρμα" πάνω του.

Το πανάκριβο ρολόι του Ράφαελ Ναδάλ
Το πανάκριβο ρολόι του Ράφαελ Ναδάλ PHOTO CREDITS: RICHARD MILLE


Ο Ράφαελ Ναδάλ βρίσκεται στην 27η θέση στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως με έσοδα που ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Συνεπώς καταλαβαίνουμε πως μία ακριβή επιλογή σε κάποιο αξεσουάρ δεν πρόκειται για ... big deal καθώς ο Ισπανός μπορεί να βγάλει το συγκεκριμένο ποσό είτε κερδίζοντας για παράδειγμα το Australian Open, καθώς έχει ήδη προκριθεί στον τελικό και θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, είτε κλείνοντας μία εμπορική συμφωνία.

TAGS VIRAL ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ