ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ: Για 18η σερί χρονιά αγαπημένος του κόσμου στα ATP Awards της σεζόν

Ο Ρότζερ Φέντερερ μιλάει στους δημοσιογράφους στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Ο Ρότζερ Φέντερερ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου AP PHOTO/DITA ALANGKARA, FILE

Μπορεί να μην αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Ρότζερ Φέντερερ ώστε να αναδειχθεί για 18η σερί χρονιά ο αγαπημένος των φιλάθλων.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Ρότζερ Φέντερερ, ώστε να αναδειχθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά ο αγαπημένος των φιλάθλων, στα ATP Awards της σεζόν.

Ο 39χρονος Ελβετός, βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης στο τραυματισμένο του γόνατο και όπως είπε και ο ίδιος σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ανυπομονεί να επιστρέψει το συντομότερο στα courts και να συναντηθεί με τους αγαπημένου του fans που του χάρισαν ένα ακόμη βραβείο.

"Ελπίζω να είστε όλοι καλά, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Θέλω απλά να σας ευχαριστήσω που μου χαρίσατε το βραβείο του αγαπημένου τενίστα για μια ακόμη χρονιά. Ευχαριστώ την ATP και όλους τους φιλάθλους που με ψήφισαν, πιστεύουν σε μένα και θέλουν να με δουν πίσω στο tour.

Δουλεύω πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω ξανά μπροστά σε όλους εσάς πολύ πολύ σύντομα. Καλές γιορτές σε όλους, καλή χρονιά και ελπίζω όλα να πάνε καλά του χρόνου. Χρειάζεται λίγη ακόμα υπομονή τώρα. Ανυπομονώ να σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα σας δω σύντομα", είπε ο Φέντερερ.

Αυτή την εποχή, ο μαέστρος βρίσκεται στο Ντουμπάι όπου προετοιμάζεται για την επάνοδό του στα courts. Θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να είναι έτοιμος στο Australian Open (08/02/21) ωστόσο δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στη Μελβούρνη. Ο ίδιος, έχει θέσει στόχο να είναι έτοιμος το Καλοκαίρι του '21, στα τρία μεγάλα τουρνουά σε Wimbledon, Ολυμπιακούς Αγώνες και US Open.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ