ΤΕΝΙΣ

Θα παίξει στο Λέξινγκτον η Σερένα Γουίλιαμς

United States' Serena Williams returns a shot against Latvia's Anastasija Sevastova during a Fed Cup qualifying tennis match Saturday, Feb. 8, 2020, in Everett, Wash. (AP Photo/Elaine Thompson)
United States' Serena Williams returns a shot against Latvia's Anastasija Sevastova during a Fed Cup qualifying tennis match Saturday, Feb. 8, 2020, in Everett, Wash. (AP Photo/Elaine Thompson) AP PHOTO/ELAINE THOMPSON

Η Σερένα Γουίλιαμς θα αγωνιστεί στο νεοσύστατο τουρνουά Top Seed Open, στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, στις 10 Αυγούστου.

Όπως ανακοίνωσε η WTA, η Σερένα Γουίλιαμς θα πάρει μέρος στο νεοσύστατο τουρνουά Top Seed Open, στο Λέξινγκτον του Κεντάκι που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Αυγούστου. Θα είναι το πρώτο τουρνουά της κορυφαίας Αμερικανίδας τενίστρας, μετά τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του Australian Open 2020 και τη συμμετοχή της στο Fed Cup με τη Λετονία στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η 38χρονη Γουίλιαμς, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα είναι η μοναδική πρώην πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν που θα αγωνιστεί στο International τουρνουά στο Κεντάκι καθώς στο Top Seed Open θα πάρει μέρος και η Σλόαν Στίβενς που το 2017 κατέκτησε το US Open.

Το τουρνουά στο Λέξινγκτον προστέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο καλεντάρι της WTA, μαζί με ένα ακόμη τουρνουά στην Πράγα.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Elaine Thompson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ