CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Στο πλευρό της Ρεάλ οι Ναδάλ και Αλκαράθ

Ο Ράφα Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells
Ο Ράφα Ναδάλ πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells © 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Κάρλος Αλκαράθ θα βρεθούν στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ όπου φυσικά θα υποστηρίζουν τους Μαδριλένους.

Οι Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ εξασφάλισαν άνετα τη συμμετοχή τους στη 2η εβδομάδα του Roland Garros μετά τις νίκες κόντρα σε φαν ντε Σάντσχουλπ και Κόρντα αντίστοιχα και πλέον ανυπομονούν για τον βραδινό (28/05) τελικό του Champions League (22:00 MEGA, COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24), , όπου και οι δύο θα βρεθούν διπλά στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

“Είμαι εδώ για να παίξω στο Roland Garros, αλλά φυσικά έχω κλείσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό”, είχε δηλώσει ο 35χρονος Ισπανός νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ναδάλ και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ένα κοινό στόχο στο Παρίσι, καθώς και οι δύο θα κυνηγήσουν τον 14ο τίτλο τους, ο 35χρονος Ισπανός για το Roland Garros και οι Μαδριλένοι για το 14ο Champions League της ιστορίας τους.

Στο Saint-Denis θα βρεθεί ωστόσο και ο Κάρλος Αλκαράθ μαζί με τον προπονητή του Χουάν Κάρλος Φερό τον μάνατζερ του, Άλμπερτ Μολίνα και τον φυσιοθεραπευτή του Χουάνχο Μορένο.

“Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν μια υπέροχη ημέρα για τους Ισπανούς τενίστες. Ελπίζω να είναι και το Σάββατο”, δήλωσε ο Αλκαράθ μετά τη νίκη του απέναντι στον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης ελέω Λούκας Μόντριτς, είναι και ο Κροάτης, Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Ζιλ Σιμον, ωστόσο όπως είπε δεν θα βρεθεί στον τελικό να τον παρακολουθήσει από κοντά.

“Δεν έχω εισιτήρια και δεν θα πάω στο γήπεδο. Ωστόσο, στηρίζω τον Λούκας και τη Ρεάλ Μαδρίτης”.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Ράφα Ναδάλ, όσο και ο Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν παρευρεθεί στον ημιτελικό του Champions League (στο περιθώριο του Madrid Open) με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μια συγκλονιστική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ