ATP

Στουτγκάρδη: Το πρόγραμμα της Τρίτης, ρίχνονται στη μάχη οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει έναν πόντο επί του Σίνερ | 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει έναν πόντο επί του Σίνερ | 26 Ιανουαρίου 2022 2022 AP PHOTO/HAMISH BLAIR

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα δώσουν την Τρίτη (7/6) στη Στουτγκάρδη το πρώτο επίσημο ματς τους στο γρασίδι για φέτος και θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι των Γκόρανσον και ΜακΛάκλαν στον τελευταίο χρονικά αγώνα του Court 1 περίπου στις 16:00.

Η 2η ημέρα του ATP 500 τουρνουά Boss Open στη Στουτγκάρδη αναμένεται αρκετά πλούσια με τους Άντι Μάρεϊ, Νικ Κύργιο, Λορέντζο Μουζέτι, Μάρτον Φούτσοβιτς, Αλεξάντερ Μπούμπλικ αλλά και τα αδέρφια Τσιτσιπά στο ταμπλό των διπλών να πραγματοποιούν την πρεμιέρα τους.

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα δώσουν το πρώτο επίσημο ματς τους στο γρασίδι για φέτος και θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι των Γκόρανσον και ΜακΛάκλαν στον τελευταίο χρονικά αγώνα του Court 1 γύρω στις 16:00.

Ο Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον qualifier Νο116 Κρίστοφερ Οκόνελ στο 2ο χρονικά ματς στο Center Court (όχι πριν τις 13:20) για τον γύρο των "32". Αμέσως μετά ακολουθεί ο αγώνας του Νικ Κύργιου που επιστρέφει στο τουρ μετά από απουσία 2 μηνών. Ο Νικ θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα (Νο79) όχι πριν τις 14:40.

Από τα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Λορέντζο Μουζέτι (Νο57) κόντρα στον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Νο26) που θα κλείσει το πρόγραμμα του Κεντρικού Κορτ όχι πριν τις 16:00.

Ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Κούντλα (περίπου στις 14:40), ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις του Μάρτον Φούτσοβιτς κόντρα στον Τζούριτζ Ροντιόνοφ (12:00) και του Ουγκό Ουμπέρ απέναντι στον Άρθουρ Ρίντερκνεχ (όχι πριν τις 13:20).

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ