ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στην Ελλάδα ο Τσιτσιπάς πριν τη μεγάλη μάχη στο Roland Garros

Στην Ελλάδα ο Τσιτσιπάς πριν τη μεγάλη μάχη στο Roland Garros

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Παξούς, προκειμένου να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα τουρνουά.

O Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Παξούς, προκειμένου να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα τουρνουά και να ηρεμήσει ψυχολογικά ενόψει της μεγάλης μάχης του Roland Garros που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Νο4 του κόσμου έκανε μια εξαιρετική πορεία στα σημαντικά τουρνουά πριν από το Roland Garros, κατακτώντας έναν τίτλο (Μόντε Κάρλο), φτάνοντας στον τελικό της Ρώμης την περασμένη Κυριακή, ενώ στα δύο τουρνουά της Ισπανίας (Βαρκελώνη, Μαδρίτη) έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και ημιτελικά αντίστοιχα.

Την ερχόμενη Πέμπτη (19/5) ο περσινός φιναλίστ του Roland Garros θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο Παρίσι, καθώς εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, ενώ παράλληλα θα αξιολογήσει και το βαθμό δυσκολίας στο πιθανό μονοπάτι που θα αντιμετωπίσει στα γαλλικά courts. Το 2ο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22 Μαΐου - 5 Ιουνίου.

Πηγή: tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ