ΤΕΝΙΣ

Στη Μέση Ανατολή το επίκεντρο

Στη Μέση Ανατολή το επίκεντρο
Δανιηλίδου

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Μάρκο Παγδατή στο Ντουμπάι, μιας και αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Ραφαέλ Ναδάλ

Η Λένα Δανιηλίδου λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του όπεν στο Ντουμπάι από τη Ζιστίν Ενίν (η οποία νίκησε στον τελικό την Αμελί Μορεσμό, μετακόμισε στη Ντόχα για το "Qatar Mobil Open".
Αντικειμενικός σκοπός της 25χρονης τενίστριας είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και στον πρώτο γύρο αντιμετωπίζει την Τυνήσια Σελίμα Σφαρ, την οποία έχει νικήσει στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η νικήτρια θα κοντραριστεί στη συνέχεια με την τενίστρια που θα επικρατήσει στην κόντρα μεταξύ της Σλοβάκας Ντανιέλα Χαντούκοβα και της Κολομβιανής Καταλίνα Καστάνο.

Aνοδική πορεία ακολουθεί τον τελευταίο καιρό ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος επιστρέφει στην ATP Tour και αγωνίζεται στο "Dubai Tennis Championships" με χρηματικά έπαθλα κοντά στο 1.5 εκατ. δολλάρια.

Βέβαια στην κλήρωση, ο Κύπριος ήταν κάτι παραπάνω από άτυχος, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό, Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ (Νο1 είναι ο Ρότζερ Φέντερερ).

Ο Ναδάλ δεν έχει εντυπωσιάσει βέβαια φέτος, όμως το ίδιο ισχύει και για τον μικρόσωμο Κύπριο. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις προηγείται ο Ισπανός, μιας και έχει επικρατήσει και τις δύο φορές που έχουν αναμετρηθεί.

Πάντως ο 21χρονος πρωταθλητής δεν κρατάει κακία, διαφορετικά δεν θα σχημάτιζε ομάδα στο διπλό με τον παίκτη που τον νίκησε στον τελικό της Μασσαλίας, Ζιλ Σιμόν. Οι δύο παίκτες παίζουν στον πρώτο γύρο απέναντι στον Ισπανό Ντέιβιντ Φερέρ και τον Ρώσο Ιγκόρ Αντρέεφ.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ