ΤΕΝΙΣ

Σούπερ Σάκκαρη, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon!

Germany's Maria Sakkari returns to Czech Republic's Kristyna Pliskovaon day three at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Germany's Maria Sakkari returns to Czech Republic's Kristyna Pliskovaon day three at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον γ' γύρο του Wimbledon.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έδειξε και την Τετάρτη (5/7) ότι διανύει περίοδο φόρμας, καθώς κέρδισε την Κριστίνο Πλίσκοβα, Νο44 στην WTA, με 2-1 σετ.

Η 21χρονη έχασε το πρώτο σετ με 6-7 games, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. Πήρε τα επόμενα δύο με 6-4 και πανηγύρισε την 5η Top 50 νίκη στην καριέρα της. Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο δεύτερο σετ, όταν βρέθηκε να χάνει 1-4 στα games και τελικά το κατέκτησε με 6-4!

Η Σάκκαρη, Νο98 στην παγκόσμια κατάταξη, πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα με φιλοδοξίες και το ξεκίνημά της είναι ομολογουμένως εξαιρετικό, αφού θα δώσει το παρών σε τρίτο γύρο Grand Slam μόλις για 2η φορά στην -πολλά υποσχόμενη- καριέρα της.

Στον 3ο γύρο (στους "32"), η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τζοάνα Κόντα (Ην. Βασίλειο - Νο7).

Σούπερ Σάκκαρη, προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon!

photo credits: AP - Tim Ireland 5/7/2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ