ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Κύργιου: "Σκεφτόμουν την αυτοκτονία, κατέληξα σε ψυχιατρική μονάδα"

Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon © 2022 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι σκέφτηκε την αυτοκτονία, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Break Point του Netflix.

Το νέο επεισόδιο του Break Point στο Netflix έχει ως πρωταγωνιστές τους Νικ Κύργιο και Άιλα Τομλιάνοβιτς, με θέμα την ψυχική υγεία.

Ο Αυστραλός πρωταθλητής σοκάρει με τις αποκαλύψεις του, αφού παραδέχθηκε ότι το 2019 σκέφτηκε ακόμα και την αυτοχειρία.

"Η πίεση, το να πέφτουν όλα τα βλέμματα πάνω σου, οι προσδοκίες. Δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ. Μισούσα το είδος ανθρώπου που ήμουν. Έπινα, έκανα ναρκωτικά, έχασα τη σχέση με την οικογένειά μου, έδιωξα μακριά τους καλούς φίλους μου", εξήγησε αρχικά στο ντοκιμαντέρ.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε προκαλέσει πληγές στο χέρι του και για να μην φαίνονται άρχισε να φοράει μανίκι: "Φαινόταν ότι πονούσα. Το χέρι μου ήταν γεμάτο πληγές. Γι' αυτό έβαλα το μανίκι, για να το καλύψει. Αναλογιζόμουν αν ήθελα να αυτοκτονήσω".

Τα προβλήματα γιγαντώθηκαν με τον αποκλεισμό του από τον Ράφα Ναδάλ στον 2ο γύρο του Wimbledon: "Έχασα στο Wimbledon. Ξύπνησα και ο πατέρας μου στεκόταν δίπλα μου στο κρεβάτι και έκλαιγε πολύ. Ήταν κάτι σαν αφύπνιση για μένα. Είπα 'ΟΚ, δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Κατέληξα σε ψυχιατρική μονάδα στο Λονδίνο, για να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου".

Το έκτο επεισόδιο του docuseries με τίτλο "Belonging" θα στριμάρει στο Netflix από τις 21 Ιουνίου.

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ