ΤΕΝΙΣ

Σερένα Γουίλιαμς: "Σιχάθηκα..."

Serena Williams returns a shot to Venus Williams in the third round of the U.S. Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on Friday, Aug. 31, 2018, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP)
Serena Williams returns a shot to Venus Williams in the third round of the U.S. Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on Friday, Aug. 31, 2018, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP) PHOTO BY GREG ALLEN/INVISION/AP

Πανδημίες, θάνατοι, παγκόσμιο ξέσπασμα για ζητήματα ρατσισμού και όχι μόνο, καταστροφές περιουσιών, μισαλλοδοξία και αβεβαιότητα συνθέτουν ένα έκρυθμο σκηνικό στον πλανήτη που μόνο αισιόδοξο δεν είναι. Το μήνυμα της Σερένα Γουίλιαμς για την "τρέλα" του 2020.

Η Σερένα Γουίλιαμς έχει κατηγορηθεί για πολλά, ωστόσο, φαίνεται ότι αφουγκράζεται το τι δυσάρεστο συμβαίνει στον κόσμο και με ένα εκτενές της μήνυμα, έπιασε την "καρδιά" του προβλήματος που είναι η μη ανεκτικότητα των ανθρώπων στην διαφορετική άποψη και η έλλειψη σεβασμού του ενός προς τον άλλο.

"Σιχάθηκα τον Covid-19. Σιχάθηκα το ντιμπέιτ λευκοί ή μαύροι. Σιχάθηκα την κόντρα Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών. Σιχάθηκα την κόντρα Χριστιανών και άθεων. Σιχάθηκα πάρα πολύ τα ΜΜΕ. Σιχάθηκα να μην επιτρέπεται σε κανέναν να σκέφτεται τι θέλει και τι νιώθει χωρίς να είναι προσβεβλημένος κάποιος άλλος. Σιχάθηκα τους τύπους που καλούν την αστυνομία απλά γιατί ο γείτονας κάνει κάτι που δεν τους αρέσει. Σιχάθηκα να κατηγορούνται οι πολλοί για τις αμαρτίες λίγων.

Είμαστε μία φυλή, η ανθρώπινη φυλή. Θέλετε να στηρίξετε τον Τραμπ; Να το κάνετε! Θέλετε να στηρίξετε τον Μπάιντεν; Επίσης, να το κάνετε! Είναι επιλογή σας! Θέλετε να πιστέψετε στον Θεό; Κανένα πρόβλημα! Πιστεύετε σε μαγικά πλάσματα που πετάνε χρυσόσκονη και κάνουν τη ζωή καλύτερη; Κανένα θέμα!.

Ωστόσο, μην επιβάλλετε τις απόψεις σας σε άλλους και μην σπέρνετε μίσος όταν οι άλλοι δεν σκέφτονται ακριβώς όπως εσείς. Το να έχεις ο καθένας την άποψή του μας κάνει ανθρώπους. Αν δεν αντέχεις έναν φίλο που έχει διαφορετική άποψη από σένα, δεν διαφέρεις καθόλου με έναν φασίστα. Δεν χρειάζεται να συμφωνώ σε όλα με σένα για να είμαι καλός άνθρωπος και φίλος σου!".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ