ΤΕΝΙΣ

Σαποβάλοφ στον chair umpire: "Είστε όλοι διεφθαρμένοι"

Σαποβάλοφ στον chair umpire: "Είστε όλοι διεφθαρμένοι"

Εκτός εαυτού με τον chair umpire βγήκε ο Ντένις Σαποβάλοφ στην προημιτελική αναμέτρηση με τον Ράφαελ Ναδάλ στη Μελβούρνη.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ντένις Σαποβάλοφ στον προημιτελικό αγώνα με τον Ράφαελ Ναδάλ στη Μελβούρνη. Ο Καναδός τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον οποίο κατηγόρησε ότι ευνοεί τον Ναδάλ για τον χρόνο που παίρνει, στο πρώτο service game του 2ου σετ.

"Ξεκινήσατε το χρονόμετρο 45 δευτερόλεπτα νωρίτερα και δεν είναι έτοιμος να σερβίρει. Πρέπει να τον τιμωρήσεις. Δεν είναι έτοιμος να παίξει. Με δουλεύετε; Είστε διεφθαρμένοι. Είστε όλοι διεφθαρμένοι", είπε ο Σαποβάλοφ.

Στο αμέσως επόμενο game ήρθε η αντίδραση του chair umpire που ζήτησε το λόγο από τον Σαποβάλοφ για τις ματιές που έριχνε ο Καναδός στον διαιτητή.

"Τι θες τώρα; Με κοιτάς και υπάρχουν ακόμα 8 δευτερόλεπτα. Τι θες ακριβώς; Τι με κοιτάς λες και πρέπει να κοιτάξω το ρολόι; Είναι πολύ ενοχλητικό” είπε ο chair umpire στον Καναδό, με τον Ράφαελ Ναδάλ να φωνάζει τον Σαποβάλοφ στο φιλέ για να τον ηρεμήσει. Ο Ισπανός επικράτησε 3-2 σετ και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πηγή: tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ