ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Το μονοπάτι της Ελληνίδας τενίστριας μέχρι τον τελικό του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στην Νάο Χιμπίνο στο Australian Open | 14 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στην Νάο Χιμπίνο στο Australian Open | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 ANDY WONG/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος στο 1000αρι τουρνουά Indian Wells, που διεξάγεται στις ΗΠΑ το διάστημα 6-17 Μαρτίου. Δείτε το μονοπάτι της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας μέχρι τον τελικό.

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση θα έχει το τουρνουά Indian Wells, που διεξάγεται στις ΗΠΑ το διάστημα 6-17 Μαρτίου.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, το μονοπάτι μέχρι τον τελικό έμαθε και η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9), η οποία θα περάσει επίσης με bye τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Στον δεύτερο γύρο θα βρει μπροστά της τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ και τη Ρουμάνα Άνα Μπόγκνταν.

Στον επόμενο η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Τζέσικα Πεγκούλα, Καρολίνα Πλίσκοβα και Λέιλα Φερνάντες, ενώ στα ημιτελικά οι επικρατέστερες είναι οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Ελίνα Σβιτολίνα.

Στο άλλο μέρος του ταμπλό τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά της Ίγκα Σβιόντεκ (Νο.1) και Έλενα Ριμπάκινα (Νο.4).

Η Μαρία Σάκκαρη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή της στο top-10 της παγκόσμιας κατάταξης και με νέο προπονητή τον Ντέιβιντ Γουίτ, θα κληθεί να υπερασπιστεί τους πόντους που κατέκτησε στο Indian Wells του 2023, όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ