ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα ο αγώνας της Μαρίας με την Εμιλιάνα Αρανγκό

Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals
Η Μαρία Σάκκαρη στο WTA Finals © 2022 LM OTERO / AP IMAGES

 Η Εμιλιάνα Αρανγκό, Νο180 στον κόσμο, θα βρεθεί τα ξημερώματα στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη για τα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) ήταν επιβλητική στο Estadio Tenis Akron. Επικράτησε 2-0 (6-2, 6-2) σετ της Καμίλα Τζιόρτζι και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του 1000αριού τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα. Επόμενη αντίπαλός της η Εμιλιάνα Αράνγκο από την Κολομβία, Νο180 στην παγκόσμια κατάταξη και ο αγώνας θα διεξαχθεί περίπου στις 04:30 (είναι ο τελευταίος του προγράμματος και θα γίνει στο κεντρικό court).

Η 22χρονη Κολομβιανή παίκτρια είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες επί αντιπάλων του Τοπ100 και τώρα φιλοδοξεί να τα καταφέρει απέναντι σε μια τενίστρια που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Η καλύτερη θέση της είναι η 166η, αλλά δεδομένα θα ανέβει κατά πολύ μετά την Γουαδαλαχάρα.

Μόλις στο πρώτο 1000άρι τουρνουά που συμμετέχει, η Αρανγκό μπήκε στα προημιτελικά και διανύει περίοδο φόρμας. Η Σάκκαρη είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί και αν η πρωταθλήτριά μας παίξει το τένις που μπορεί και που έχει δείξει στο Μεξικό, τότε θα περάσει στα ημιτελικά και θα φουλάρει για τον τελικό.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ