WTA FINALS

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα αντιμετωπίζει την Σαμπαλένκα για το WTA Finals

Maria Sakkari, of Greece, reacts to winning a point against Caroline Dolehide of the U.S., during the final match at the Guadalajara Open tennis tournament in Guadalajara, Mexico, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Refugio Ruiz)
Maria Sakkari, of Greece, reacts to winning a point against Caroline Dolehide of the U.S., during the final match at the Guadalajara Open tennis tournament in Guadalajara, Mexico, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Refugio Ruiz) @2023 REFUGIO RUIZ/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη θα μπει τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10, περίπου 01.15) στη μάχη του WTA Finals και θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η ώρα για την έναρξη του WTA Finals έφτασε. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/10, περίπου 01.15, Novasports 6) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Φυσικά πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για την 27χρονη Ελληνίδα αφού θα αντιμετωπίσει το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σαμπαλένκα πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της καριέρας της και έφτασε τους 13 τίτλους. Μεταξύ άλλων φέτος έχει κατακτήσει το Australian Open, έφτασε στον τελικό στο US Open, ενώ ήταν στα ημιτελικά στο Roland Garros και το Wimbledon.

Από εκεί και πέρα Σάκκαρη και Σαμπαλένκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες εννιά φορές με την Σάκκαρη να έχει τρεις νίκες και η 25χρονη Λευκορωσίδα μετράει 6.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η Σάκκαρη έχει επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο αθλήτριες στο WTA Finals.

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ