INDIAN WELLS

Σάκκαρη: Στις 20:00 ο αγώνας κόντρα στην Κβίτοβα για τον τρίτο γύρο του Indian Wells

Maria Sakkari, of Greece, serves to Kateina Siniaková, of Czechia, at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, serves to Kateina Siniaková, of Czechia, at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark Terrill) AP

Η Τσέχα, Πέτρα Κβίτοβα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Indian Wells, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Την ευκαιρία να δουν την Μαρία Σάκκαρη (Νο 6) να αγωνίζεται στο Indian Wells θα έχουν οι φίλοι του τένις νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (14/3, 20:00, Novasports 6 και LIVE από το SPORT24). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την Τσέχα, Πέτρα Κβίτοβα (Νο31) με στόχο την πρόκρισή της στον επόμενο γύρου του Masters που διεξάγεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Σάκκαρη είχε αποκλείσει τη Σινιάκοβα στον δεύτερο γύρο με 2-0 σετ ενώ η Κβίτοβα είχε πετάξει εκτός συνέχειας την Σάσνοβιτς (Νο59) με 2-1 σετ. Το παιχνίδι των δύο αθλητριών είναι το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στο Stadium 2.

TAGS INDIAN WELLS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ