INDIAN WELLS

Σάκκαρη - Σινιακόβα 2-0: Κρατάει τη νίκη και συνεχίζει η Μαρία στο Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα Σινιακόβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα Σινιακόβα 2022 MARK TERRILL / AP PHOTO

Η Μαρία Σάκκαρη παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε τα γνώριμα στάνταρ απόδοσής της κατάφερε να επικρατήσει 2-0 σετ της Σινιακόβα και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Indian Wells όπου θα αντιμετωπίσει την Κβίτοβα.

Στον τρίτο γύρο του Indian Wells προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει 2-0 της Σινιακόβα (Νο 55) και να πάρει την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα (Νο31) η οποία επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 σετ της Σάσνοβιτς (Νο59).

Η Σάκκαρη ξεκίνησε νευρικά τον αγώνα και ειδικά από ένα σημείο και μετά είχε θέμα με τα πρώτα σερβίς της. Ωστόσο ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Σινιακόβα. Αντίθετα, εκείνη έκανε το break στο όγδοο game και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η 26χρονη Ελληνίδα ξεκίνησε με break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0. Η Τσέχα δεν τα παράτησε και με δύο διαδοχικά κερδισμένα games έφερε το σετ στα ίσα, αλλά η Σάκκαρη απάντησε με νέο break για το 3-2.

Η 25χρονη Τσέχα απάντησε αμέσως με νέο break, έπειτα κράτησε το σερβίς της για να βάλει τέλος στα διαδοχικά breaks και να προηγηθεί με 4-3. Οι δυο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 5-5 όταν η Σάκκαρη έκανε το break το οποίο αποδείχτηκε καθοριστικό, αφού στη συνέχεια έκλεισε το σετ και το ματς με 6-3, 7-5.


TAGS INDIAN WELLS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ