ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη σε Σβιόντεκ: "Αξίζεις πολλά περισσότερα από όσα έχεις κερδίσει"

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells @ 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία τον κέρδισε στον τελικό του Indian Wells, καθώς ανέφερε ότι αξίζει να πετύχει πολλά περισσότερα και τη συνεχάρη για τον τίτλο.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells και στις δηλώσεις της στο court κατά την απονομή του ενθυμίου της, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Πολωνή τενίστρια.

Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά και την ομάδα της που την υποστηρίζει, εκφράζοντας την ελπίδα της να συμμετέχει στο τουρνουά και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη στο court αμέσως μετά το ματς: Το μήνυμά της προς την Σβιόντεκ: "Σας ευχαριστώ πολύ. Ίγκα είσαι τέλεια πρωταθλήτρια, υπέροχο άτομο. Αξίζεις πολλά περισσότερα από όσα ήδη έχεις κερδίσει. Καλή τύχη στο μέλλον. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου".

Παράλληλα ευχαρίστησε τους διοργανωτές και την ομάδα της για την υποστήριξη που τής προσφέρουν: "Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Είναι ένα από τα καλύτερο τουρνουά στον κόσμο, σε ένα ιδιαίτερο μέρος.

Ακόμα και αν σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αυτό το τουρνουά θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Εξαιτίας του κόσμου και των χορηγών που βοηθούν στην ολοκλήρωσή του. Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου, που με υποστηρίζουν σε όλη την πορεία μου και ελπίζω να έρθω ξανά εδώ και του χρόνου".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ