INDIAN WELLS

Σβιόντεκ - Σάκκαρη 2-0: Λύγισε στον τελικό του Indian Wells η αγχωμένη Μαρία

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Iga Swiatek, of Poland, during the women's singles finals at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Iga Swiatek, of Poland, during the women's singles finals at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Παίζοντας φανερά με νευρικότητα η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells αφού ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Ίγκα Σβιόντεκ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η 26χρονη Ελληνίδα τη Δευτέρα (21/03) θα είναι στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Πολωνή μετά την κατάκτηση του τίτλου θα βρίσκεται στο Νο2.

Ο τελικός ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο τενίστριες και είχαμε διαγωνισμό break αφού για να κρατήσει κάποια το σερβίς της έπρεπε να φτάσουμε στο πέμπτο game και αυτή που το έπραξε ήταν η Σβιόντεκ.

Η Πολωνή έκανε νέο break μετά για να προηγηθεί με 4-2, αλλά η Σάκκαρη απάντησε άμεσα με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 4-4. Η Σβιόντεκ δεν είχε πει όμως την τελευταία της κουβέντα αφού κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια με ένα ακόμα break κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους στα πρώτα τρία games. Από εκεί και μετά η 20χρονη Πολωνή κυριάρχησε πλήρως πήρε τα επόμενα τέσσερα και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-1 και παράλληλα στη νίκη.

TAGS INDIAN WELLS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ