CANADIAN OPEN

Σάκκαρη: Ρίχνεται στη μάχη για τις "8" κόντρα στην Πλίσκοβα, όχι πριν από τα μεσάνυχτα

Η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (No3) ρίχνεται στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τορόντο απέναντι στη περσινή φιναλίστ και πρώην Νο1 του κόσμου, Καρολίνα Πλίσκοβα σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί όχι πριν τα μεσάνυχτα, στο δεύτερο μεγαλύτερο κορτ του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο3), που μετά από την εγκατάλειψη της Πάοουλα Μπαντόσα στο παιχνίδι με την Γιούλια Πουντιντσέβα, επέστρεψε στο Νο3 του κόσμου (live ranking), έχει μια ακόμη ευκαιρία να προχωρήσει σε ένα σημαντικό τουρνουά και να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη, καθώς αν φτάσει στον τελικό του Τορόντο θα ξεπεράσει την Εσθονή Ανέτ Κόνταβεϊτ στο Νο2. Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τα μεσάνυχτα.

Σάκκαρη και Πλίσκοβα έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μετράει δύο νίκες και μια ήττα με την πιο πρόσφατη επιτυχία της να είναι στο περσινό US Open όπου επικράτησε εύκολα με 6-4, 6-4.

Την αυλαία στο κεντρικό κορτ θα ανοίξει ο αγώνας της Σιμόνα Χάλεπ με την Ελβετή Ζιλ Τάιχμαν, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας με τη Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόιντεκ, να αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Βραζιλιάνα Μπεατρίθ Χαντάντ Μάια στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση.

Στη συνέχεια στο κορτ θα μπουν οι Μπιάνκα Αντρέσκου και Κινγουέν Ζανγκ, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο μεγαλύτερο κορτ της διοργάνωσης, η Μπελίντα Μπέντσιτς θα παίξει κόντρα στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι μετά από 4 χρόνια.

Στο National Bank Grandstand, όπου θα παίξει και η Μαρία Σάκκαρη, το πρόγραμμα θα ανοίξει με την αναμέτρηση της Αρίνα Σαμπαλένκα κόντρα στην Κόρι Γκοφ, ενώ ο αγώνας της κατόχου του τίτλου, Καμίλα Τζόρτζι θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα.

Πηγή: Tennis24

TAGS CANADIAN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ