ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Προσπάθησα να ξεπεράσω τον εαυτό μου στο δεύτερο σετ, το είδα ως πρόκληση"

Σάκκαρη: "Προσπάθησα να ξεπεράσω τον εαυτό μου στο δεύτερο σετ, το είδα ως πρόκληση"

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση στον τελικό του Ουάσινγκτον OPEN αναφέρθηκε στο δεύτερο σετ, εκεί όπου κλήθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε και την Τζέσικα Πεγκούλα, καθώς επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-2) και προκρίθηκε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open, όπου θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Γκοφ και την Σαμσόνοβα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της στάθηκε στο χαμένο δεύτερο σετ και στο πώς κατάφερε να γυρίσει υπέρ της το μομέντουμ.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη:

"Αγωνίστηκα με μία από τις πιο καλές αθλήτριες στο τουρ. Δεν ήμασταν καλές στα τζούνιορ και οι δύο αλλά καταφέραμε πολλά, τρέφω φοβερό σεβασμό για εκείνη όπως και για το προπονητικό της. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, κάτι πολύ σπάνιο στο τουρ".

Για το πώς γύρισε το μομέντουμ μετά τα πέντε συνεχόμενα games της Πεγκούλα: "Θα ήταν ιδανικό αν είχα καταφέρει να νικήσω το ματς νωρίτερα, αλλά η ουσία είναι ότι πήρα τη νίκη. Τα πράγματα ήταν περίεργα στο δεύτερο σετ, προσπάθησα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να το δω ως μία νέα πρόκληση και τα κατάφερα.

Η πρώτη αθλήτρια από την Ελλάδα που παίζει στο τουρνουά και πώς το ζει: "Είναι απίστευτο αγαπάτε το τένις, αυτό σας κάνει τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο. Λαμβάνω αγάπη απ' όλους εδώ. Έχετε πολύ ωραία τουρνουά εδώ, το αγαπάω αυτό το τουρνουά, είμαι στον τελικό άλλωστε. Όλα είναι πολύ εύκολα εδώ, οι δημοσιογράφοι, όλοι".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ