ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Ναβάρο: Πού και πότε θα δείτε την πρεμιέρα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στο Ντουμπάι

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στην Νάο Χιμπίνο στο Australian Open | 14 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της απέναντι στην Νάο Χιμπίνο στο Australian Open | 14 Ιανουαρίου 2024 @2024 ANDY WONG/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη στο δεύτερο 1000άρι τουρνουά της σεζόν το οποίο διεξάγεται στο Ντουμπάι, με στόχο να αφήσει πίσω της τις χαμηλές "πτήσεις" του προηγούμενου διαστήματος. Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδοθεί η πρεμιέρα της Ελληνίδας τενίστριας.

Πρεμιέρα στο δεύτερο 1000άρι τουρνουά για το 2024 κάνει η Μαρία Σάκκαρη (Νο. 11), η οποία θα αντιμετωπίσει την Έβα Ναβάρο (Νο. 23) για τον δεύτερο γύρο του Dubai Tennis Championships.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετά την διακοπή της συνεργασίας της με τον Τομ Χιλ και την έξοδό της από το Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 2,5 χρόνια, θα επιδιώξει να κάνει μια δυνατή αρχή και να αφήσει πίσω της τους τρεις σερί πρόωρους αποκλεισμούς σε Australian Open, 500άρι τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι και 1000άρι της Ντόχας.

Το ματς της Σάκκαρη θα αρχίσει στις 09:00 (ώρα Ελλάδας) και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6. Φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και μέσα από το Matchcenter του SPORT24.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ